Charlotte Sneijers

Charlotte Sneijers:

Wie ben ik:

Mijn naam is Charlotte Sneijers-Broers. Ik ben cum laude afgestudeerd als Humanistica aan de Universiteit voor Humanistiek (zie: www.uvh.nl). Dit in de richtingen Geestelijke Begeleiding en Educatie. Deze mooie, veelzijdige studie heeft mij veel geleerd over zingeving, hoe mensen betekenis geven aan hun bestaan. En wat belangrijk is in het leven. Tijdens mijn studie heb ik uit verschillende wetenschapsgebieden geput om de mens en het menselijk leven te bestuderen: filosofie, psychologie, religie- en cultuurwetenschappen, pedagogiek en sociologie.

Mijn eigen leven:

Wat in mijn eigen leven bronnen van zingeving zijn, kan ik onderbrengen in liefde, verbondenheid met anderen en levenskunst. Samenzijn met anderen en iets moois maken van mijn bestaan, vormen de leidraad van mijn leven. Mijn grootste passie is in gesprek zijn met mensen over wat het leven mooi of moeilijk (en vaak een combinatie van beiden) maakt.

Ik laat me graag inspireren door al het moois dat het leven te bieden heeft. Goede boeken en films, wandelingen in de natuur, lekker eten en mooie muziek. Daarnaast schrijf ik veel en houd ik enorm van reizen.

Werkzaamheden:

Naast mijn werkzaamheden bij CareFormation ben ik werkzaam als humanistisch geestelijk verzorger in de ouderenzorg en heb ik mijn eigen praktijk op het gebied van coachen bij zingevingsvragen: Zin in Gesprekken (zie www.ziningesprekken.nl).