Data en Kosten Zin in je Werk

De cursus kan via open inschrijving gevolgd worden. Om de locatie en datum zoveel mogelijk af te stemmen op jullie wensen willen wij jullie vragen om een aantal mogelijkheden aan te geven in het inschrijvingsformulier. Wij bieden dan een geschikte plek aan.
de zin van het leven loesje

De cursus wordt in de volgende steden gegeven:
– Utrecht
-Amsterdam
-Eindhoven
-Zwolle

Programma:

14:00 aanvang cursus
18:00 Pauze (inclusief broodmaaltijd)
18:30 Vervolg cursus
20:00 Einde

Kosten:
Voor de cursus Zin in je Werk! betaal je 295,= EURO. Bij deze prijs is het volgende inbegrepen:
– een luxe broodmaaltijdmeaning of life
– koffie/thee en iets te snoepen
– cursusmateriaal
– BTW

Inschrijven:
Om je in te schrijven klik hier.
Na inschrijven ontvangt je een voorstel voor een cursusdatum en locatie. Uiterlijk twee weken voor de bijeenkomst krijg je informatie over de exacte locatie.
Er is een maximum van 25 deelnemers voor de cursus. Ook is er een minimum aantal deelnemers. Je hoort uiterlijk twee weken voor de bijeenkomst of er genoeg deelnemers zijn om de cursus door te laten gaan. Mocht de cursus komen te vervallen, dan kun je op een andere cursusdag deelnemen of krijg je je cursusgeld terug.

Verhinderd:
Annulering kan uitsluitend via e-mail. Je kan je tot uiterlijk twee weken voor de bijeenkomst afmelden. Er wordt dan 75,= in rekening gebracht voor reeds gemaakte kosten. Na deze datum is het helaas niet meer mogelijk om restitutie te verlenen. Je kunt wel een vervangende deelnemer aanmelden.

Algemene voorwaarden:
Klik hier voor de algemene voorwaarden.