CareFormation: Cursussen Zorg en Verdieping

Cursusoverzicht:

  • Wiebelen en Friemelen in de Klas
  • Motoriek in de Klas
  • Handvaardigheid en Schrijven in de Klas
  • Grove motoriek en Balvaardigheid in de Klas
  • Motoriek en Zelfbeeld
  • Developmental Coördinaton Disorder (DCD)
  • Stemgebruik
  • Spraak- Taalontwikkeling in de Klas
  • Succesvolle Oudergesprekken
  • Zonder pijn voor de Klas

CareFormation is de plek voor scholing van leerkrachten en geïnteresseerden op het gebied van zorg. Zorg voor anderen en zorg voor jezelf. In de breedste zin van het woord. De cursussen zijn voor iedereen die in hun werk zijdelings met zorggerelateerde onderwerpen te maken hebben en meer verdieping willen om te weten wat ze kunnen betekenen of veranderen op dit vlak.

Hier vindt u cursussen die bij deze verdieping kunnen helpen. Het cursusaanbod zal dynamisch zijn, dus kom regelmatig terug op deze site om te kijken of er iets bij zit wat bij je aansluit. Op dit moment worden er cursussen gegeven over motoriek, spraak-taalontwikkeling, stemgebruik, oudergesprekken, zingeving en houding.

De cursussen zijn te volgen via open inschrijving op meerdere locaties in het land. Maar de cursussen kunnen ook allemaal bij jou op je werk gegeven worden. De inhoud en de tijdsduur kan dan aangepast worden aan jullie wensen.

Om regelmatig op de hoogte gehouden te worden van de cursussen of de onderwerpen kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief of ons volgen op www.facebook.nl/CareFormationNL.