Data en kosten Cursus Stemgebruik

De cursus Stemgebruik kan via open inschrijving gevolgd worden. Op de locatie en datum zoveel mogelijk af te stemmen op jullie wensen willen we jullie vragen een aantal mogelijkheden aan te geven in het inschrijvingsformulier. Wij bieden dan een geschikte plek aan.

logoDe steden waar de cursus gegeven wordt zijn:
– Utrecht
– Amsterdam
– Eindhoven
– Zwolle

Programma cursus Stemgebruik:

14:30 uur inloop met koffie en thee
15:00 uur start cursus
17:00 uur pauze met frisdrank en iets te snoepen
17:15 hervatting cursus
19:00 verwacht einde cursus

Kosten cursus Stemgebruik:

Voor de cursus Stemgebruik betaal je EURO 170,=.
Bij deze prijs is het volgende inbegrepen:
– Koffie/thee, frisdrank en iets te snoepen
– Cursusmateriaal
– BTW

Inschrijven:

Om je in te schrijven klik hier.
Na inschrijving ontvang je een voorstel voor een cursusdatum en stad waar de cursus gegeven wordt. Uiterlijk twee weken voor de bijeenkomst krijg je informatie over de exacte locatie.
Maximaal 25 deelnemers. Ook is er een minimum aantal deelnemers. Je hoort uiterlijk twee weken voor de bijeenkomst of je deel kan nemen. Mocht de cursus komen te vervallen, dan kun je op een andere cursusdatum deelnemen, of je krijgt je cursusgeld terug.

Verhinderd:

Annulering kan uitsluitend via e-mail. Je kan je tot uiterlijk twee weken voor de bijeenkomst afmelden. Er wordt dan EURO 75,= in rekening gebracht voor reeds gemaakte kosten. Na deze datum is het helaas niet meer mogelijk om restitutie te verlenen. Je kunt wel een vervangende deelnemer aanmelden.

Aanmelden:

Klik hier voor de algemene voorwaarden.