Dromen delen

Dromen delen is soms best spannend. Maar bij deze ga ik het wel met jullie doen. Mijn droom is om nog meer leerkrachten te bereiken.

Waarom deel ik dit met jullie?

Vorige week had ik een heerlijk momentje in de zon. Mijn dochtertje speelde in de watertafel en ik zat voor het eerst in lange tijd weer eens met de Happinez op schoot van de zon te genieten. Even een rust momentje. En ik raakte enorm geïnspireerd!
In de Happinez stond een artikel van Yuval Abramovitz. Na een ongeluk in zijn jeugd is hij lijstjes gaan maken voor wat hij wilde bereiken. Deze lijstje hebben geholpen in moeilijke periodes. Daarnaast vertelde hij dat hij tegenwoordig zijn lijstje met dromen deelt op social media. En dat hij merkt dat zijn dromen daardoor nog makkelijker uit lijken te komen. Hij raad iedereen aan om dromen te delen en zo open te staan voor ideeën van anderen.

Normaal ben ik niet iemand die hulp vraagt aan een ander. Maar dit wil ik wel gaan proberen. Dus bij deze wil ik een droom voor CareFormation met jullie delen. En ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met ideeën of mogelijkheden om deze droom waar te maken.

CareFormation bestaat nu 2 jaar en er is een hoop gebeurd. Er zijn een flink aantal cursussen gegeven en het cursusaanbod is van 2 cursussen naar 9 cursussen gegroeid. Een groot aantal leerkrachten zijn positief en met veel enthousiasme aan het werk gegaan met wat ze tijdens de cursussen geleerd hebben.

Mijn droom:

Op dit moment bereik ik een klein deel van de leerkrachten. Jullie zijn met veel en het is lastig om iedereen te bereiken. Daarom vraag ik iedereen via deze weg om hulp. Mijn droom voor nu is om nog meer leerkrachten te bereiken zodat CareFormation op de kaart komt te staan in onderwijsland.
Ik hoor graag jullie tips om deze droom uit te laten komen!!