Vandaag is Careformation jarig!! Het bestaat 5 jaar en ik trakteer!

Vandaag is CareFormation jarig! En wie jarig is trakteert!
5 % korting op een cursus naar keuze!

Zet bij je inschrijving de code jarig 5 jaar en je ontvangt 5 % korting op je cursus via open inschrijving of een cursus bij jou op school.

Vijf jaar geleden wist ik het zeker. Ik wilde CareFormation inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Met heel veel enthousiasme wilde ik aan de slag om leerkrachten meer kennis en handvatten te geven voor de motorische ontwikkeling van de kinderen in de klas. Alles is begonnen met mijn passie voor de motoriek!

Het was een heftig begin van CareFormation. Want er stond een enorme file richting de Kamer van Koophandel. En niet een kleine die best nog wel doorrijdt. Nee het was een file waarin je 30 minuten deed over nog geen 100 meter. De binnenstad van Utrecht stond echt helemaal vast.
Maar doorzetten zou ik! Dit was de dag dat mijn eigen bedrijf zou gaan starten! Ik wist dat dit niet de enige uitdaging zou zijn. Dat een eigen bedrijf leuk is maar ook hard werken. En die keuze heb ik op dat moment dan ook bewust gemaakt! Hard werken zou ik!

En met succes! In de afgelopen 5 jaar heb ik meerdere samenwerkingen opgezocht. Eerste met Liza, onze logopediste. En daarna kwamen er steeds meer kanjers van trainers bij. Charlotte, Monique, Alexandra en Johannes. Allemaal aanvullingen waar ik ontzettend blij om ben. En nu niet meer 1 cursus, maar 11 cursussen. En vermoedelijk binnenkort nog een nieuwe samenwerkingspartner en een nieuwe cursus erbij!

Inmiddels zijn onze cursussen op een groot aantal scholen gegeven. En zijn er samenwerkingen met meerdere stichtingen zodat onze cursussen binnen de stichting op de academisch aangeboden worden. Ik voel me oprecht dankbaar en trots!

Samen met jullie wil ik vooruit kijken naar de volgende vijf jaar. Wat gaat het ons brengen. Hopelijk nog meer samenwerkingen met stichtingen en nog vele scholen en leerkrachten die de cursussen willen volgen. Nieuwe cursussen en samenwerkingspartners? Wie weet? Hopelijk!

Dank jullie wel allemaal!