Ervaringen Cursus Wiebelen en Friemelen

“Eindelijk weer een cursus waar ik bruikbare informatie heb gekregen.
Er zijn een hoop kwartjes gevallen. Zeer aan te raden! Het lijkt een lange zit maar elke minuut was waardevol. Ik ben erg enthousiast..”

Wat een geweldige reactie na de cursus Wiebelen en Friemelen van 12 januari 2021. Een online cursus in deze gekke tijd heeft dus heel goed gewerkt. Misschien blijven we, naast live cursussen, ook wel online cursussen aanbieden.


Hieronder nog een aantal reacties:
“Deze cursus is voor mij van meerwaarde geweest omdat ik voor mezelf nu duidelijker heb welke signalen passen bij overprikkeling en onderprikkeling. Hierdoor hoop ik beter op de kinderen te kunnen reageren in de praktijk doordat ik weet wat ze nodig hebben (en wat juist niet). “

“Ik heb de cursus “Wiebelen en Friemelen” als zeer positief ervaren. In mijn werk als Intern begeleider kan ik de tips en zienswijze zeker toepassen.. Zowel voor de hele groep als individueel is het goed om te kijken hoe de prikkelverwerking is. Het omgaan met verschillen, in het kader van passend onderwijs, is hierin een uitdaging. met de tips die we van Monique gekregen hebben kunnen we hier nu beter vorm aan geven. Hiervoor mijn dank! ”